Voor scholen

"Digistudies is hét e-learningplatform voor bovenbouw/examenleerlingen Vmbo-t, Havo en Vwo. In samenwerking met vakdocenten hebben we meer dan 800 uitlegvideo’s gemaakt die alle SE en CE onderwerpen beslaan. Hiermee kunnen leerlingen leren én oefenen"

"Digistudies wordt steeds vaker gebruikt door scholen. Inmiddels maken meer dan 36 scholen gebruik van onze uitlegvideo’s. De filmpjes worden vaak ter voorbereiding op de les of als huiswerk opgegeven. Leerlingen kunnen dan thuis op hun eigen tempo uitlegvideo’s bekijken. Scholen verlichten hiermee de werkdruk voor hun docenten, maar daarnaast scoren leerlingen die met video’s leren als toevoeging op de les gemiddeld een punt hoger. Zie ons dus niet als een vervanging van de docent, maar middel dat de werkdruk verlaagd en voor betere cijfers zorgt"

Bekend van

Waarom Digistudies?

Micha Proper

Founder

Wat is Digistudies

Digistudies is een e-learning platform dat uitlegvideo’s aanbiedt voor bovenbouwleerlingen van het Voortgezet onderwijs. Alle 800 video’s zijn gemaakt door professionals en vervolgens nagekeken door een panel van docenten. Naast onze video’s bieden wij ook andere tools om leerlingen optimaal voor te bereiden op het examen. Denk hierbij aan begrippenlijsten, oefenvragen, oude examenvragen en interactieve vragen.

Wij staan altijd open voor een goed gesprek en hanteren dan ook een aantrekkelijk instapmodel voor scholen. Wilt u de prijzen bekijken? Klik dan op onderstaande button.

... meer dan 5.000 leerlingen leren zonder boeken met Digistudies...

5K+

... en zij beoordelen Digistudies gemiddeld met een 9,2!

Ilona Oud | Algemeen manager | IVIO@School
Ilona Oud | Algemeen manager | [email protected]

Digistudies is een jong, innovatief bedrijf dat echt meedenkt met onze organisatie, adviezen vanuit de klant graag aanneemt en er ook werkelijk mee aan de slag gaat. Dit leidt tot een prettige samenwerking, gebaseerd op vertrouwen. Onze leerlingen zijn erg blij met de filmpjes, het is zeker een waardevolle aanvulling!

Volgens onderzoek scoor je gemiddeld een punt hoger door te leren met video's!

  • Wij weten wat jij moet leren!
  • In samenwerking met docenten
  • Beoordeeld door leerlingen met 9.2

Neem contact met ons op

Wilt u ook kijken naar de mogelijkheden voor uw school? Laat dan uw gegevens achter. Micha Proper zal dan contact met u opnemen voor een samenwerking op maat.