Voor scholen

De videobibliotheek van Digistudies wordt steeds vaker gebruikt door scholen, afgelopen schooljaar maakten al 65 scholen gebruik van ons. En dit aantal neemt snel toe. De populairiteit is simpel te verklaren: leerlingen scoren gemiddeld 1.2 hoger en we worden door hen gemiddeld beoordeeld met een 9.4! Wilt uw school ook gebruik maken van onze 900+ uitlegvideo’s voor vmbo, havo of vwo leerlingen?

Waarom Digistudies?

Plan een kennismaking

Wat is Digistudies?

Digistudies is een e-learningplatform dat uitlegvideo’s maakt voor bovenbouwleerlingen. Het idee is van oprichter Micha Proper, die tijdens zijn examens een sterke behoefte had aan professionele uitlegvideo’s. Tijdens zijn studie begon hij daarom met het produceren van video’s, in samenwerking met docenten. Inmiddels, ruim acht jaar later, hebben we meer dan 900 video’s geproduceerd van álle vakken van álle niveaus. Bij iedere video staat bovendien een begrippenlijst, een examenvraag, en ook kan je chatten met docenten. Op dit moment werken er 65 scholen met ons platform. Staat jouw school hier nog niet tussen? Plan dan nu een online kennismaking in met één van onze specialisten!

... meer dan 5.000 leerlingen leren zonder boeken met Digistudies...

5K+

... en zij beoordelen Digistudies gemiddeld met een 9,2!

Ilona Oud | Algemeen manager | IVIO@School
Ilona Oud | Algemeen manager | IVIO@School

Digistudies is een jong, innovatief bedrijf dat echt meedenkt met onze organisatie, adviezen vanuit de klant graag aanneemt en er ook werkelijk mee aan de slag gaat. Dit leidt tot een prettige samenwerking, gebaseerd op vertrouwen. Onze leerlingen zijn erg blij met de filmpjes, het is zeker een waardevolle aanvulling!

Volgens onderzoek scoor je gemiddeld een punt hoger door te leren met video's!

  • Wij weten wat jij moet leren!
  • In samenwerking met docenten
  • Beoordeeld door leerlingen met 9.4

Neem contact met ons op

Wilt u ook kijken naar de mogelijkheden voor uw school? Laat dan uw gegevens achter. Micha Proper zal dan contact met u opnemen voor een samenwerking op maat.