Voor scholen

Digistudies wordt steeds vaker gebruikt door scholen. Inmiddels maken meer dan 67 scholen gebruik van onze uitlegvideo's. De filmpjes worden vaak ter voorbereiding op de les of als huiswerk opgegeven. Leerlingen kunnen dan thuis op hun eigen tempo video's bekijken. Als school zijnde verlicht je zo de werkdruk voor de leraren.

We hebben meer dan 800 video's voor de niveaus Vmbo-tl, Havo en Vwo.

Bekend van

Waarom Digistudies?

Wat is Digistudies?

Digistudies is een e-learning platform dat uitlegvideo's aanbiedt voor bovenbouwleerlingen van het voortgezet onderwijs. Alle video's zijn gemaakt door professionals en vervolgens nagekeken door een panel van docenten. Naast onze video's bieden wij ook andere tools om leerlingen optimaal voor te bereiden op het examen. Denk hierbij aan begrippenlijsten, oefenvragen, oude examenvragen en interactieve vragen.

Wij staan altijd open voor een goed gesprek en hanteren dan ook een aantrekkelijk instapmodel voor scholen. Wilt u de prijzen bekijken? Klik dan op onderstaande button.

Surveilleren

Nimbles helpt scholen door surveillanten in te zetten. Een surveillant houdt toezicht in een studiezaal, zorgt ervoor dat er niet wordt afgekeken tijdens toetsweken en/of vangt klassen op wanneer een les uitvalt. Een surveillant van Nimbles kost €20 per uur en kan per dag(deel) worden ingezet. Contracten of abonnementen zijn niet nodig. Nieuwsgierig? Kom met ons in contact via hello@nimbles.com en wij helpen jullie graag verder!

... meer dan 5.000 leerlingen leren zonder boeken met Digistudies...

5K+

... en zij beoordelen Digistudies gemiddeld met een 9,2!

Ilona Oud | Algemeen manager | IVIO@School
Ilona Oud | Algemeen manager | IVIO@School

Digistudies is een jong, innovatief bedrijf dat echt meedenkt met onze organisatie, adviezen vanuit de klant graag aanneemt en er ook werkelijk mee aan de slag gaat. Dit leidt tot een prettige samenwerking, gebaseerd op vertrouwen. Onze leerlingen zijn erg blij met de filmpjes, het is zeker een waardevolle aanvulling!

Volgens onderzoek scoor je gemiddeld een punt hoger door te leren met video's!

  • Wij weten wat jij moet leren!
  • In samenwerking met docenten
  • Beoordeeld door leerlingen met 9.4

Neem contact met ons op

Wilt u ook kijken naar de mogelijkheden voor uw school? Laat dan uw gegevens achter. Micha Proper zal dan contact met u opnemen voor een samenwerking op maat.