Contact

Digistudies is een e-learningplatform dat korte, toegankelijke uitlegvideo's aanbiedt voor middelbare scholieren. Het idee is van oprichter Micha Proper en ontstond door zijn eigen periode op de middelbare school. Hij zag om zich heen dat ‘leren uit boeken' door velen als saai gezien werd, maar ook dat er veel leerlingen waren met concentratieproblemen (Ad(h)d) of leesstoornissen (dyslexie) met leerproblemen als gevolg. Video's bleken de perfecte uitkomst te bieden.

Klantenservice

Bij Digistudies staan wij altijd open voor feedback, en vragen stellen over onze website en diensten is natuurlijk ook mogelijk. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u mailen naar klantenservice@digistudies.nl.

Media

Wilt u contact opnemen namens een medium of heeft u een marketing gerelateerde vraag? Neem dan contact op met micha@digistudies.nl of bel naar 06-15896953.

Let op: onze e-mailadressen worden niet gebruikt om te helpen bij inhoudelijke vragen over de stof. Als u een inhoudelijke vraag heeft over wat er in de video's besproken wordt, dan kunt u deze stellen onder de video's in de vragensectie (alleen toegankelijk voor betalende gebruikers).

Telefoon

Is de vraag of feedback dringend? Neem dan contact met ons op door het telefoonnummer te bellen +31 085 250 06 34. Ook voor zakelijke of media gerelateerde verzoeken verwijzen wij u graag naar dit telefoonnummer.

Leren zonder boeken
Digistudies, hét videoplatform voor bovenbouwleerlingen