De betaalmogelijkheden bij Digistudies

Betalen met iDEAL

Wil je betalen met iDEAL bij Digistudies? Dat kan voor de volgende bankmaatschappijen: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot.

Betalen met CreditCard

Bij Digistudies kan ook worden betaald met een Creditcard. Als je via deze methode betalingen wilt uitvoeren bij Digistudies, dan dien je in het bezit te zijn van een VISA of MasterCard. Als u in het bezit bent van één van deze twee creditcards, dan kan u te allen tijde een betaling uitvoeren, aan welke bank je ook verbonden bent. Bij Digistudies komen er geen extra kosten bij als je kiest voor een betaling met CreditCard.

Betalen met PayPal

Het is ook mogelijk om betalingen te doen met PayPal. Ben je eigenaar van een PayPal account? Dan kan je bij de betalingen die je doet een betalingsverzoek accepteren, waarna het geld vanaf je PayPal rekening wordt overgemaakt naar Digistudies. Deze veilige methode zorgt ervoor dat er geen financiële gegevens met ons gedeeld hoeven te worden. Bij Digistudies komen er geen extra kosten bij als je kiest voor een betaling met PayPal.

Betalen met Apple Pay

Met Apple Pay hoef je je betalingsgegevens nooit meer in te vullen en kun je gemakkelijk aankopen doen in allerlei apps, dus Digistudies kon natuurlijk niet achterblijven! Je kunt naast de eerder genoemde betalingsmogelijkheden dus ook Digistudies vakken aanschaffen door middel van Apple Pay (enkel beschikbaar in Safari).

Het Digistudies account uitbreiden

Wist je dat het Digistudies account te allen tijde kan worden uitgebreid? Met andere woorden: er kunnen altijd meer vakken worden toegevoegd aan het account. Als je één of meerdere vakken wilt toevoegen, dan kunnen deze eveneens door één van de bovengenoemde betalingsmethoden worden aangeschaft.