Samenvattingen voor je eindexamen

Om te leren voor je eindexamen moet je veel boeken lezen. Daarin staat vaak overbodige informatie die je helemaal niet hoeft te kennen. Hoe fijn is het daarom om een boekje te hebben met alleen maar informatie waarvan je zeker weet dat je het moet kennen?!

  • Samenvattingen van alle examenvakken

  • Hardcopy in 2 werkdagen geleverd

  • Alle examenstof in een boekje

Bekend van

Vol zelfvertrouwen je eindexamens in!

Het voordeel van leren met samenvattingen

Samenvattingen van alle examenvakken 2024

Het kan heel stressvol en frustrerend zijn als je zelfstandig aan het werk moet en eigenlijk niet weet waar je moet beginnen. Stress zorgt ervoor dat je minder goed informatie kan opslaan. Met de samenvattingen heb je daarom een leidraad die je door de hele examenstof helpt en ervoor zorgt dat je altijd een houvast hebt.

Hardcopy binnen 2 werkdagen geleverd

Als je een samenvatting besteld wil je die natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken. Daarom kan je op Examenoverzicht.nl jouw samenvatting(en) online inzien én wordt de hardcopy van je samenvatting(en) binnen 2 werkdagen geleverd.

Alle examenstof in een boekje

De samenvattingen zijn nauwkeurig geschreven aan de hand van de door Examenblad gemaakte richtlijnen. Je weet dus zeker dat wanneer je een samenvatting bestelt, dat je álle examenstof in huis haalt.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,3

Meer dan 40.000 leerlingen maakten al gebruik van de samenvattingen en zij beoordeelden het gemiddeld met een 9,3.

Met handige QR-codes naar video-uitleg

Wij weten natuurlijk als geen ander hoe fijn het is om te leren met uitlegvideo's. In de samenvattingsboekjes vind je daarom een paar gratis uitlegvideo's waarin onderwerpen uitgelegd worden.

40.000 examenleerlingen gingen je voor

Leren met samenvattingen is razend populair. En dat is dan ook af te zien aan de énorme aantallen leerlingen die je voorgingen in het gebruik van de samenvattingen ter voorbereiding op jouw eindexamens. Dus, waar wacht je nog op!

Wat andere examenleerlingen van onze samenvattingen vinden
Meer dan 40.000 leerlingen leerlingen maakten al gebruikt van de samenvattingen van ExamenOverzicht ter voorbereiding op de eindexamens. En zij beoordelen de samenvattingen gemiddeld met een 9,3!